σε

–Ανέκδοτο έπος: Ήθελε και ΓΟΜΕΝΑ. Ο άντρας της φωτογραφίας και τα σαλιγκάρια. Πολύ γέλιο

Ανέκδοτο έπος: Ήθελε και ΓΟΜΕΝΑ. Ο άντρας της φωτογραφίας και τα σαλιγκάρια. Τρελό γέλιο

Ζευγάρι ετοιμάζει τραπέζι και σκέφτεται για το τι θα μαγειρέψει για τους καλεσμένους μία μέρα πριν. Γυναίκα διαβάζοντας συνταγές του Άκη Πετρετζίκη αποφασίζει να κάνει σαλιγκάρια Τα οποία όμως δεν έχουνε στο σπίτι. Έτσι αποφασίζει να πει στον άντρα της μία και είχε βροχή πριν από μία μέρα να πάει να μαζέψει

Ο άντρας, πιστός στο καθήκον του, βγαίνει έξω και αρχίζει την αναζήτηση για σαλιγκάρια. Μετά από αρκετές ώρες και έχοντας διανύσει μεγάλη απόσταση, καταφέρνει να μαζέψει έναν πλήρη κουβά σαλιγκαριών. Καθώς επιστρέφει στο σπίτι, σε κάποια στιγμή συναντάει στο λιβάδι μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Μη μπορώντας να αντισταθεί στον πειρασμό, μετά από λίγη ώρα βρίσκεται στο σπίτι της κοπέλας όπου περνάνε μαζί ολόκληρο το βράδυ.

Κάποια στιγμή όμως ξημέρωσε και ο άντρας θυμήθηκε ότι έπρεπε να είχε γυρίσει σπίτι του με τα σαλιγκάρια από την προηγούμενη!

Περνάνε οι ώρες και η σύζυγος ανησυχεί γιατί ο άντρας της δεν έχει επιστρέψει ακόμα.

Πανικόβλητος παίρνει τον κουβά με τα σαλιγκάρια και τρέχει σπίτι του, με φοβερό άγχος ανεβαίνει τις σκάλες, μα στο τελευταίο σκαλί του πέφτει ο κουβάς και τα σαλιγκάρια σκορπούν σε ολόκληρη την σκάλα.

Ξαφνικά ακούγεται ένα χτύπημα στην πόρτα. Όταν ανοίγει, βλέπει τον άντρα της καθισμένο στα σκαλιά, πεσμένο, κουρασμένο και με μια μικρή ομάδα σαλιγκαριών δίπλα του.

Η σύζυγος φωνάζει: “Πού ήσουν όλο αυτό τον καιρό; Οι καλεσμένοι μας θα έρθουν σε λίγο!”

Ο τύπος κοιτάζει τα σαλιγκάρια που έχουν γεμίσει την σκάλα, μετά κοιτάζει την γυναίκα του, ξανακοιτάζει τα σαλιγκάρια και φωνάζει:

– Ελάτε παιδιά, ελάτε… Σχεδόν φτάσαμε!

Δείτε ακόμα 🙂  --Ανέκδοτο: Η Γκoμ#ν@ και ο μ@μ@κι@ς …! Πολύ γέλιο