σε

Ανέκδοτο στον παράδεισο: Η χαρά και η ανακοπή

Ανέκδοτο στον παράδεισο: Η χαρά και η ανακοπή

Ανέκδοτο στον παράδεισο: Πεθαίνουν δυο άνθρωποι ο ένας από συγκοπή ο άλλος από πνευμονία. Συναντιούνται στον παράδεισο και λέει ο δεύτερος στον πρώτο

– Πώς πέθανες;

– Από συγκοπή. Εσύ πως πέθανες;

– Από πνευμονία. Πώς την έπαθες τη συγκοπή;

– Ήμουν στο γραφείο και με παίρνει ένας άγνωστος τηλέφωνο και μου λέει η γυναίκα σου σε κερατώνει. Παρατάω τη δουλειά, παίρνω το αμάξι και πηγαίνω στο σπίτι. Μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα… τίποτα. Στο μπάνιο τίποτα. Στο πατάρι τίποτα. Στο γκαράζ τίποτα, στη κουζίνα τίποτα και από τη χαρά μου έπαθα συγκοπή.

– Πάρτα βλάκα. Αν άνοιγες το ψυγείο τώρα θα ζούσαμε και οι δύο.

Ανέκδοτο στον παράδεισο: Η χαρά και η ανακοπή

Ανεκδοτάρα με πλούσιο: Στο νοσοκομείο έχουν μαζευτεί οι συγγενείς ενός πλούσιου επιχειρηματία που αρρώστησε ξαφνικά

Περιμένουν το γιατρό να τους πει ποια είναι η κατάσταση. Εμφανίζεται κάποια στιγμή ο γιατρός, που δείχνει ανήσυχος.

«Δυστυχώς», τους λέει, «δεν έχω πολύ καλά νέα. Η μοναδική ελπίδα που έχει απομείνει αυτή τη στιγμή είναι να του κάνουμε μεταμόσχευση εγκεφάλου. Είναι μια επέμβαση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, δεν μπορώ να σας εγγυηθώ για τα αποτελέσματα, και βέβαια θα πρέπει να επωμιστείτε το κόστος του εγκεφάλου».

Οι συγγενείς κάνουν μια σύντομη σύσκεψη και ο ένας απ’ αυτούς ρωτάει: «Και αν δώσουμε την έγκρισή μας, πόσο στοιχίζει ένας εγκέφαλος».

«Εξαρτάται», τους λέει ο γιατρός. «Εάν του βάλουμε τον εγκέφαλο άνδρα θα σας στοιχίσει 20 εκατομμύρια και, αν του βάλουμε τον εγκέφαλο γυναίκας, θα στοιχίσει 4 εκατομμύρια».

Ακολουθούν μερικές στιγμές αμηχανίας, οι άνδρες μεταξύ των συγγενών προσπαθούν να μη σκάσουν χαμόγελο, αποφεύγουν να κοιτάξουν τις γυναίκες, αλλά τελικά ο ένας από τους άντρες δεν μπορεί να συγκροτήσει άλλο την περιέργειά του και κάνει στο γιατρό την ερώτηση που τους βασανίζει όλους:

Δείτε ακόμα 🙂  Ανεκδοτάρα στην Μύκονο: Η ξανθιά και ο ψηλός παίδαρος

«Γιατί όμως στοιχίζει τόσο περισσότερο το ανδρικό μυαλό;»

Ο γιατρός χαμογελάει λες και περίμενε την ερώτηση. «Είναι κλασική πολιτική τιμών. Για τα γυναικεία μυαλά αναγκαζόμαστε να κατεβάζουμε την τιμή επειδή είναι χρησιμοποιημένα».