σε ,

Ανέκδοτο: Ο τοτός στην πρώτη δημοτικού ! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Ο τοτός στην πρώτη δημοτικού ! Τρελό γέλιο

Η δασκάλα του Τοτού έχει πρόβλημα μαζί του γιατί συνέχεια βρίζει και δεν παρακολουθεί το μάθημα … τον ρωτάει νευριασμένα πιο είναι το προβλημά σου και συνεχώς βρίζεις και δεν προσέχεις ποτέ το μάθημα; Λοιπόν είμαι πολύ έξυπνος κυρία για να είμαι στην πρώτη τάξη με ύφος ο τοτός. Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη και εγώ είμαι πιο έξυπνος από αυτή!Πιστέυω ότι πρέπει να πάω στην τρίτη και εγώ. Έτσι η δασκάλα τον πηγαίνει στον διευθυντή για να του κάνει τεστ γνώσεων και εξυπνάδας ώστε να πάει στην τρίτη τάξη.Πόσο κάνει 3×13; ….

τον ρωτάει ο διευθυντής. 39 απαντά ο τοτός. Ποιά είναι η πρωτεύουσα της Φιλανδίας; Το ελνσίκι απαντά με σιγουριά ο τοτός. Πότε γιορτάζουμε το έπος της Αλβανίας; την 28η οκτωβρίου. Σε όλες τις ερωτήσεις ο τοτός απαντά σωστά και μετά αναλαμβάνει η δασκάλα που τον έχει άχτι επειδή βρίζει συνέχεια. Ετσι η δασκάλα τον ρωτάει…. τι είναι αυτά που έχει η αγελάδα 4 και εγώ έχω 2. Τα πόδια κυρία. Τι είναι μαλλιαρό οβάλ και στο τέλος γίνεται γλυκό ρωτά πονηρά η δασκάλα. Η καρύδα κυρία.
Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και στο τέλος βγαίνει μαλακό και βρεγμένο…. γουρλώνει τα μάτια ο τοτός και απαντά μα η τσίχλα κυρία.
Τι κάνει ο άντρας όρθιος η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα 3 πόδια του ρωτά η δασκάλα με έντονο ύφος.
Η χειραψία κυρία.
Η δασκάλα συνεχίζει: Είμαι σαν σουβλερό δοκάρι με σκληρή άκρη καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας…τι είμαι;
Το βέλος !
Η δασκάλα έχει εξοργιστεί και του λέει.. χ$νεις τα παλούκια μέσα μου, με πιέζεις με καρφώνεις και εγώ ανεβαίνω δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις και βρέχομαι. Τι είμαι; Ο διευθυντής κοιτάζει τρομαγμένα … και ο τοτός απαντάει …η σκηνή κυρία.

Δείτε ακόμα 🙂  Ανέκδοτο: η γυναίκα με το λίφτινγκ!

Η δασκάλα συνεχίζει… βάζεις το δάκτυλο και με παίζεις νευρικά ο σωστός άντρας αυτό κάνει τι είναι; Ο διευθυντής γουρλώνει τα μάτια και τοτός λεει μα η βέρα κυρία!
Η δασκάλα τα έχει πάρει …. συνεχίζει και τον ρωτάει…. Αρχίζει από μ και τελειώνει σε ι όταν με δοκιμάζεις λιγώνεσαι τι είναι:
Μα φυσικά το …. μέλι κυρία!
Ο διευθυντής έξαλλος φωνάζει φτάνει … ποιά τρίτη τάξη κατευθειαν στο πανεπιστήμιο εγώ από μέσα απάντησα σε όλες λάθος.