σε ,

Το ανέκδοτο της ημέρας: Ο παπαγάλος και… ο σταθερός πελάτης

Το ανέκδοτο της ημέρας: Ο παπαγάλος και… ο σταθερός πελάτης

Μια κύρια πάει στην αγορά και βρίσκει έναν πανέμορφο παπαγάλο . Φιλόζωη η κύρια πάει να τον αγοράσει . Ο έμπορος την προειδοποιεί ότι ο παπαγάλος ήταν σε οίκο ανοχής πριν και βρίζει συχνά . Η κύρια απτόητη επιμένει να τον αγοράσει . Καλά της λέει ο έμπορος πάρτον . Τον παίρνει η κύρια , τσουκου-τσουκου τον πάει σπίτι , τον βάζει στο σαλόνι και βγάζει το σεντόνι από πάνω από το κλουβί . Ο παπαγάλος ρίχνει βλέμμα στο σπίτι και λέει με ύφος νταβατζή :

– Μμμμ , καινούργιο σπίτι , καινούργια μαντάμ .

– Σκάσε βρε βρομοπαπαγάλε λέει η κυρία και του βάζει το σεντόνι πάνω στο κλουβί .

Μετά από λίγο έρχονται οι κόρες της κυρίας από το σχολείο ( τελειόφοιτες λυκείου ) και με το που βλέπουν το σεντόνι πάνω στο κλουβί το τραβάνε . Ξανά ο παπαγάλος :

– Μμμμ καινούριο σπίτι , καινούρια μαντάμ , καινούριες πουτ**νες . Εκείνη την ώρα μπαίνει η μαμά μέσα και ξαναβάνει το σεντόνι πάνω στο κλουβί κάνοντας παρατηρήσεις στις κόρες της .

Δεν περνάει κανένα τέταρτο και έρχεται ο μπαμπάς σπίτι . Ανοίγει την πόρτα και βγάζει το καπέλο του και ρωτάει την γυναίκα του τι έχει μες στο κλουβί . Του λέει αυτή ότι αγόρασε έναν παπαγάλο αλλά είναι βρομόστομος ο Αφιλότιμος και τραβάει το σεντόνι ! Ξανά ο παπαγάλος:

– Μμμμμ καινούριο σπίτι , καινούρια μαντάμ , καινούριες πουτ**νες αλλά ο κυρ Γιώργος σταθερός !

Δείτε ακόμα 🙂  Ανέκδοτο: Ένας γuφτos αγοράζει οικόπεδο δίπλα στο σπίτι ενός γιατρού…