σε ,

LOLLOL WINWIN OMGOMG WTFWTF ΕλεοςΕλεος ΩραιοΩραιο ΈξυπνοΈξυπνο ΚλαμαΚλαμα ΤελειοΤελειο

Το ανέκδοτο της εβδομάδας : Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Μια φορά ήταν ένας χωριάτης που έβαλε στοίχημα ότι θα γα**σει την πριγκίπισσα του παλατιού χωρίς να του κάνουν τίποτε. Αφού κατάστρωσε το σχέδιο του, παρουσιάζεται μια ωραία μέρα στο παλάτι και ζήτησε δουλειά σαν μάγειρας. Τον βλέπει ο βασιλιάς, τον δοκιμάζει, του κάνει και τον προσλαμβάνει.

-Μόνο ξέρετε υπάρχει ένα πρόβλημα του λέει ο χωριάτης, με λένε «πού*σο σας». Τον κοιτάει καλά ο βασιλιάς…

-Ε! τι να κάνουμε του λέει, αφού είσαι καλός μάγειρας θα σε πάρω έτσι και αλλιώς. Πιο μετά το απόγευμα τον βλέπει η βασίλισσα στο διάδρομο και τον ρωτάει πώς τον λένε…

-«Μ**νί της» απαντάει εκείνος

-Περίεργο όνομα έχεις του λέει εκείνη αλλά τι να κάνουμε. Αργότερα τον πετυχαίνει και η πριγκίπισσα στο διάδρομο.

-Ποιος είσαι εσύ τον ρωτάει…

-Με λένε «κεφτέ» λέει αυτός.

-Εντάξει του λέει, περίεργο όνομα έχεις αλλά τι να κάνουμε.

Πιο μετά, το βράδυ ετοιμάζει φαγητό για την οικογένεια, σερβίρει και περιμένει. Αφού τρώνε και πίνουνε, μετά πάνε για ύπνο, οπότε ξεμυτάει… και κρυφά κρυφά μπαίνει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας και αρχίζει να την γα**ει, τότε εκείνη άρχισε να φωνάζει.

Μαμά, μαμά, ο κεφτές με πειράζει»

-Ε εντάξει της λέει η βασίλισσα, πιες μια σόδα. Συνεχίζει εκείνος να την κουτουπώνει, οπότε από τις πολλές φωνές σηκώνεται η βασίλισσα και βλέπει τον χωριάτη να γα**ει την πριγκίπισσα, οπότε βάζει τις φωνές

-Βασιλιά μου βασιλιά μου, το «μ**νί της» είναι ανάμεσα στα πόδια της κόρης σου»

-Ε και που ήθελες να είναι, λέει εκείνος, στη μασχάλη της;» Συνεχίζει ο χωριάτης οπότε κάποια στιγμή από τις φωνές σηκώνεται ο βασιλιάς τους βλέπει και φωνάζει αμέσως «στρατιώτες, στρατιώτες τρέξτε γρήγορα, πιάστε αμέσως τον π**τσο σας και μαστιγώστε τον μέχρι να βγάλει αίμα !»

Δείτε ακόμα 🙂  Ανέκδοτο: Σταματάνε αστυνομικοί κάποιο αμάξι στην εθνική οδό