σε

Ανεκδοτάρα με Κύπριο: Το υπόθετο και το φαρμακείο

Ανεκδοτάρα με Κύπριο: Το υπόθετο και το φαρμακείο

Ανεκδοτάρα με Κύπριο: Ένας Κύπριος που βρίσκεται στην Ελλάδα, πηγαίνει σε ένα φαρμακείο στην Αθήνα. Λέει στον φαρμακοποιό

– Θα ήθελα να μου δώσετε οινόπνευμα.

Πηγαίνει ο φαρμακοποιός στην αποθήκη και του φέρνει oινόπνευμα σε μπουκάλι του κιλού.

Μόλις το βλέπει ο Κύπριος λέει:

– Τόσο μεγάλο; Εμείς στην Κύπρο το οινόπνευμα το έχομε σε μικράν μπουκάλια. Τέλος πάντων! Μου δίνετε και έναν πακέτο βαμβάκι;

Του φέρνει ο φαρμακοποιός ένα τεράστιο πακέτο βαμβάκι.

Γουρλώνει τα μάτια ο Κύπριος:

– Μα είναι δυνατόν τόσον μεγάλο πακέτο; Εμείς στην Κύπρο το βαμβάκι το έχομε σε μικράν πακέτα.

– Θέλετε κάτι άλλο;… ρωτάει ο φαρμακοποιός.

Και ο Κύπριος:

– Θέλω ένα υπόθετο αλλά θα το πάρω απο την Κύπρο…

ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ…

Ανεκδοτάρα με Κύπριο: Το υπόθετο και το φαρμακείο

Ανεκδοτάρα με την Barbie: Ένας πατέρας θέλει να αγοράσει ένα δώρο για τα γενέθλια της κορούλας του και πηγαίνει σε ένα μαγαζί

Μπαίνει στο παιχνιδάδικο και ο υπάλληλος τον υποδέχεται λέγοντάς του:

– “Παρακαλώ, θα μπορούσα να σας βοηθήσω;”

– “Ναι, είναι τα γενέθλια της κόρης μου και … δεν έχω ιδέα τι δώρο να της κάνω.”

– “Χμ, τι θα λέγατε να της αγοράζατε μια κούκλα Barbie; Έχουμε την ‘Barbie στην Χαβάη’ για 15 ευρώ, την ‘Barbie Babysitter’ για 15 ευρώ, την ‘Barbie Νοσοκόμα’ για 15 ευρώ, την ‘Barbie Αεροσυνοδό’ για επίσης 15 ευρώ και την ‘Barbie Διαζευγμένη’ για 175 ευρώ…”

– “175 ευρώ; Γιατί η “Barbie Διαζευγμένη” είναι τόσο ακριβή;”

– “Επειδή, κύριε, η “Barbie Διαζευγμένη” πάει μαζί με το σπίτι του John-John, το αυτοκίνητο του John-John, καθώς και όλα τα χρήματα του John-John…”

Δείτε ακόμα 🙂  Ανέκδοτο: Δεν έβρισκε λύση…

Ανεκδοτάρα με διαγωνισμό: Σε ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η ΕΛ.ΑΣ.

Φτάνει, λοιπόν, η ώρα της πρακτικής δοκιμασίας, που θα κρίνει ποια αστυνομία θα είναι η νικήτρια.

Η επιτροπή του διαγωνισμού εκφωνεί την τελική αποστολή:

«Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια».
Ξεκινάει πρώτη η βρετανική Scotland Yard, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από 3 ημέρες αναλύοντας όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:

ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Σειρά έχει τώρα το FBI. Ξεκινάει την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες, αλλά μετά από 3 ημέρες κι αυτή τίποτα. Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα:

ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!

Έρχεται τέλος κι η σειρά της ΕΛ.ΑΣ. Οι πράκτορές της εφορμούν στο πυκνό δάσος, με γκλομπ, ασπίδες, χειροπέδες και ορειβατικούς κρίκους.

Περνάει μια ώρα κι εμφανίζονται σέρνοντας πίσω τους καταχτυπημένη, καταματωμένη και αλυσοδεμένη μια αρκούδα. Με το που τη φέρνουν μπροστά στην επιτροπή η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ!