σε

Ανεκδοτάρα με πόνο: Το πρόβλημα στο χέρι

Ανεκδοτάρα με πόνο: Το πρόβλημα στο χέρι

Ανεκδοτάρα με πόνο: Ήταν κάποιος που είχε σοβαρό πρόβλημα στο χέρι του. Ένα πρωί σε μια καφετέρια είπε στο φίλο του το πρόβλημα του και ότι θα πήγαινε στο γιατρό

Τότε ο φίλος του, του λέει:

– “Ρε συ, δεν έμαθες πως το απέναντι φαρμακείο έχει φέρει ένα μηχάνημα που ρίχνεις μέσα ένα 5ευρω μαζί με τα κάτουρα σου και σου λέει όχι μόνο τι έχεις αλλά και πώς να το αντιμετωπίσεις;”

– Σοβαρά; Δεν το ήξερα. Πάω αμέσως να το δοκιμάσω.

– Πήγε λοιπόν στο μηχάνημα, έριξε το 5ευρω μαζί με τα κάτουρα του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μηχάνημα του βγάζει την εξής διάγνωση:

– Έχεις θλάση στο χέρι σου. Βάλε το στο γύψο για 2 εβδομάδες και θα γίνει καλά.

Επειδή όμως ήταν λίγο άτακτος, είπε μέσα του:

– Για να δούμε αν το μηχάνημα μπορεί να κάνει διάγνωση και σε αυτό.

Έβαλε σε ένα κουπάκι ούρα της γυναίκας του, του γιου του, ακαθαρσίες του σκύλου του και για φινάλε σπέρμα δικό του. Πήγε στο μηχάνημα, έριξε ένα 5ευρω μαζί με το μείγμα και το μηχάνημα έκανε μια διάγνωση που έλεγε:

– Η γυναίκα σου είναι έγκυος, το παιδί ΔΕΝ είναι δικό σου, χώρισε την. Ο γιος σου είναι αδερφή, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό. Ο σκύλος σου έχει διάρροια, ταΐζε τον πιο σκληρές τροφές και αν δεν σταματήσεις να την παίζεις όπου βρεις, το χέρι σου δεν πρόκειται να υγιάνει ποτέ!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΔΩ

Ανεκδοτάρα με πόνο: Το πρόβλημα στο χέρι

Δείτε ακόμα 🙂  --Ανέκδοτο: Πάει ένας σε ένα σουβλατζίδικο και ρωτάει τον σουβλατζή …! Πολύ γέλιο

Ανέκδοτο με Μητσάρα: Ο Μήτσος ετοιμάζεται για επαγγελματικό ταξίδι και αποφασίζει να εμπιστευτεί τον αγαπημένο του γάτο στον κολλητό του φίλο, τον Γιώργο

“Να μου τον προσέχεις, ακούς; Τον αγαπάω σχεδόν όσο και τη μάνα μου. Από μωρό τον έχω”, λέει στον Γιώργο λίγο πριν φύγει και αυτός τον καθησυχάζει: “Μην ανησυχείς. Θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου”.

Μετά από δύο μέρες, ενώ ήδη ο Μήτσος έχει φτάσει στον προορισμό του, χτυπάει το τηλέφωνο:

“Ελα, Μήτσο. Ο Γιώργος είμαι. Ο γάτος ψόφησε”.

Τον Μήτσο τον λούζει κρύος ιδρώτας κι αφού από καθαρή τύχη γλιτώνει το εγκεφαλικό, αρχίσει να ψελλίζει:

“Πώς τα λες έτσι αυτά τα πράγματα, ρε Γιώργο; Δεν σου είπα ότι τον αγαπάω πολύ; Γιατί μου λες έτσι ξερά ότι ψόφησε; Δεν μπορούσες να μου το πεις με τρόπο; Εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω…”

“Και πώς να στο έλεγα, ρε Μήτσο; Αφού ψόφησε”, απαντά ο Γιώργος.

Ο Μήτσος, για να του μάθει τον τρόπο που λέγονται τα δυσάρεστα του λέει:

“Ακου ένα παράδειγμα γι’ αυτήν την περίπτωση. Έπρεπε πρώτα να με πάρεις τηλέφωνο και να μου πεις ‘Μήτσο, ο γάτος σου είναι στα κεραμίδια’, για να με βάλεις σε ιδέα. Μετά από καμιά ώρα να με πάρεις και να μου πεις “Ο γάτος σου δεν κατεβαίνει και υπάρχει κίνδυνος να πέσει’. Μετά να με πάρεις και να μου πεις ‘ο γάτος σου έπεσε από τα κεραμίδια και χτύπησε σοβαρά’. Αργότερα να μου πεις ‘Ο κτηνίατρος έχει βάλει τον γάτο σου στο χειρουργείο και πως η κατάστασή του είναι σοβαρή’. Και μετά να με ξαναπάρεις και να μου πεις ‘Ο γιατρός βγήκε και μας είπε πως, δυστυχώς, ο γάτος κατέληξε’. Κατάλαβες πώς έπρεπε να μου το πεις;”

Δείτε ακόμα 🙂  --Ανέκδοτο: Οι Νταλικιέρηδες …!Πολύ γέλιο

Ο Γιώργος είπε πως κατάλαβε και δυο μέρες αργότερα, ξαναπαίρνει τηλέφωνο τον Μήτσο:

“Ελα, Μήτσο, ο Γιώργος είμαι. Η μάνα σου είναι στα κεραμίδια. Κατάλαβες ή θα χαλάσουμε μια περιουσία στα τηλέφωνα;”