σε

Ανέκδοτο: 2 ΝΕΑ “μοναδικά” Ελληνικά αθλήματα …στους Ολυμπιακούς αγώνες



Σε συμφωνία με την Ελληνική μας παράδοση και την ιδιοσυγκρασία της σύγχρονης Ελλάδας,  καταφέραμε την εισαγωγή των παρακάτω “μοναδικών” αθλημάτων:

Μνημονιακή σκυταλοδρομία ευθύνης

Η Ολυμπιακή Επιτροπή πρόσθεσε την τελευταία στιγμή και αυτό το άθλημα στο πρόγραμμα των αγώνων.

Μετά από πίεση όλων των εγχώριων πολιτικών κομμάτων, απαιτούμε πια ένα άθλημα στο οποίο όχι μόνο να μπορούν να συμμετάσχουν αλλά να έχουν και μεγάλες πιθανότητες νίκης.

Οι συμμετοχές θα γίνονται από κομματικές ομάδες τεσσάρων ατόμων σαν την κλασσική σκυταλοδρομία, με πολιτικές ευθύνες για τα μνημόνια στη θέση της σκυτάλης. Στην εκκίνηση θα εκτοξεύεται μία κατηγορία σε κάθε ομάδα και σκοπός είναι για κάθε μέλος του κόμματος να περάσει την ευθύνη σε κάποιο συνάδελφο του στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Νικητής του αγωνίσματος είναι το κόμμα που θα παραδώσει πρώτο στο νήμα την ευθύνη στην επόμενη κυβέρνηση. Αθλητικογράφοι έχουν περιγράψει το άθλημα ως “πρόκληση” .

15000 μέτρα ελεύθερο

Οι Αθάνατοι έκαναν μία εξαίρεση….

Στην ολοκαίνουργια αυτή πρόκληση οι αθλητές (κυρίως πρόσφυγες από τη Συρία) θα επιχειρήσουν να κολυμπήσουν τα 15 περίπου χιλιόμετρα από τις Τούρκικες ακτές ως τα πρώτα ακριτικά Ελληνικά νησιά όσο πιο γρήγορα γίνεται και αποφεύγοντας σκάφη του λιμενικού. Ο νικητής αντί για χρυσό μετάλλιο… κερδίζει Ελληνική υπηκοότητα και κάρτα διαμονής.

————————————

Μη χασετε ••► Τα 10 Καλύτερα ανέκδοτα 

Δείτε ακόμα 🙂  Ανέκδοτο: Κάτι που έχει πόδια...