σε

ΩραιοΩραιο

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένας θερμόαιμος ουρακοτάγκος

Σε ένα ζωολογικό κήπο ήταν ένας πολύ θερμός ουραγκοτάγκος. Είχε δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στο κλουβί του γιατί δεν είχε αφήσει α……..ο ούτε ουραγκοτάγκο, ούτε χιμπατζή, ούτε μαϊμού.

Προβληματισμένοι οι φύλακες προσπαθούν να βρουν μια λύση για να μην αρρωστήσουν τα ζώα από τη συνεχή εξάντληση, οπότε λέει ένας φύλακας:
– «Το βρήκα, θα τον πάμε στο κλουβί με τα λιοντάρια. Αποκλείεται να προσπαθήσει να π…….ι τα λιοντάρια».

Πράγματι τον μεταφέρουν στο κλουβί με τα λιοντάρια, αλλά μάταια.

Ο Ουραγκοτάγκος δεν χρειάστηκε παρά δέκα λεπτάκια για να κανονίσει όλα τα λιοντάρια τα οποία ξαπλώθηκαν φαρδιά-πλατιά από την ταλαιπωρία.

Απογοητευμένοι οι φύλακες του κήπου, σκέφτηκαν να προσπαθήσουν κάτι άλλο. Θα τον πάμε στις καμηλοπαρδάλεις. Κοντός ο Ουραγκοτάγκος, θεόψηλες αυτές,αποκλείεται να μπορέσει να τις κανονίσει.

Με το που τον βάζουν όμως στο κλουβί με τις καμηλοπαρδάλεις, μια και δυο σκαρφαλώνει ο ουραγκοτάγκος πάνω τους και αρχίζει να τις π….ει μία-μία. Τα ίδια και με τους ελέφαντες, τα ίδια και με τις στρουθοκαμήλους. Οπότε δεν έμενα παρά μία λύση: να τον βάλουν στο κλουβί με τις ζέβρες.

Από τη στιγμή που το έβαλαν στο κλουβί με τις ζέβρες ο ουραγκοτάγκος καθόταν σε μία γωνία ανήσυχος, κοιτούσε προς τις ζέβρες και όλο κάτι μουρμούριζε. Οι φύλακες ενθουσιασμένοι που το κόλπο πέτυχε, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Οπότε πετάγεται ο ένας και λέει:
– «Θα πάω να ακούσω τι μουρμουρίζει εκεί που κάθεται». Πλησιάζει λοιπόν τον ουραγκοτάγκο και τον ακούει να λέει:

– «Πού_τη γάιδαρε, που θα μου πας, δεν θα βγάλεις την πιτζάμα;»