σε

LOLLOL OMGOMG ΩραιοΩραιο ΕλεοςΕλεος ΕΞΥΠΝΟΕΞΥΠΝΟ ΤελειοΤελειο

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Μια κυρία και ο συνοδός πολυτελείας…

Περίπου πριν 2 εβδομάδες μια Κυρια πηγε σε ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόταν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχε ξανα αισθανθεί και αποφάσισε να τηλεφωνήσει σε μια από αυτές τις «εταιρείες συνοδών» για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχε βρήκε ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα της έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.

Αφού ανέλυσε με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισε να του τηλεφωνήσει…
Με το φυλλάδιο στα χέρια της – που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.

Εκείνος: Γεια!, απάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.
Αυτή: Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον… όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σeξ!
Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σeξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!!
Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Ότι και να θέλει ένας άντρας, εγώ να το κάνω! Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα…!
Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο.. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις.
Πώς σου φαίνεται….;

Εκείνος: Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό…. αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9…

Δείτε ακόμα 🙂  Ανέκδοτο: Ο άνδρας και ο...γύπας του