σε

ΩραιοΩραιο ΕλεοςΕλεος LOLLOL WINWIN OMGOMG ΤελειοΤελειο WTFWTF ΈξυπνοΈξυπνο ΚλαμαΚλαμα

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η έξοδος ενός ανδρόγυνου και η εξέλιξη της βραδιάς

Αποφασίζει ένα αντρόγυνο να βγει έξω για φαγητό αλλά δεν ξέρουν που να αφήσουν το παιδί.

Τελευταία στιγμή ψάχνουν απεγνωσμένα για νταντά ή τελος πάντων κάποια γνωστή κοπέλα τους να κρατήσει λίγο το παιδί αλλά τίποτα. Τελικά αποφασίζουν να το βάλουν να κοιμηθεί και να φύγουν αυτοί για λίγο, να γυρίσουν σύντομα και ούτε γάτα ούτε ζημιά… Το βάζει η μάνα για ύπνο, βρίσκει και ο πατέρας ένα cd με παραμύθια που είχαν, του βάζει να ακούει και αυτό και φεύγουν…

Τρεις ώρες μετά κι ενώ γυρνούσαν σπίτι οι γονείς, βλέπουν το σπίτι να καίγεται! Μπαίνουν μέσα να σώσουν το μωρό και διαπιστώνουν ότι την φωτιά την έβαλε ο μικρός ενώ τον έβλεπαν να ξεσκίζει με μανία τις κουρτίνες και να φωνάζει:
– «ΘΕΕΕΛΛΩΩΩΩΩ!!!! ΘΕΕΕΛΛΛΩΩΩ!!!!»

Οι γονείς τρελάθηκαν. Προσπάθησαν να ηρεμήσουν το παιδί και το ρωτούσαν τι θέλει να του το κάνουνε αλλά αυτό τίποτα:
– «ΘΕΕΕΛΛΩ!!!! ΘΕΛΩ!!!», συνέχιζε να φωνάζει.

Τρελάθηκαν οι γονείς δεν ήξεραν τι να κάνουν. Μισή ώρα προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το παιδί ενώ αυτό διέλυε ό,τι έβρισκε μπροστά του και φώναζε – «ΘΕΕΕΛΩΩΩ ΓΑΜΩΤΟ ΘΕΛΩ!!!»
Τελικά με τα πολλά το παιδί κοιμήθηκε κλαίγοντας, ενώ στον ύπνο του παραμιλούσε:
– «Ναι ρε θέλω. Θέλω σου λέω ρε…»

Η μητέρα πήγε να το βάλει στο κρεβάτι του όπου δίπλα απο αυτό ήταν το στερεοφωνικό κι έπαιζε ακόμα το cd με τα παραμύθια:
– «Γεια σου, θέλεις να ακούσεις ένα παραμύθι; Γεια σου θέλεις να ακούσεις ένα παραμύθι; Γεια σου θέλεις ν’ακούσεις ένα παραμύθι;…»

Δείτε ακόμα 🙂  --ΑΝΕΚΔΟΤΟ: 2 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κοιτάνε το ταβάνι και αναπολούν… Λέει ο ένας στον άλλο… Πολύ γέλιο