ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παππούς και το ένα κουτί βιάγκρα

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παππούς και το ένα κουτί βιάγκρα

Ήταν μια φορά σ ένα χωριό ένας γέρος με την γριά του αλλά ο γέρος δεν μπορούσε να ικανοποιήσει την γριά του και αφού άκουγε για το περιβόητο viagra και έτσι αποφάσισε να πάει σε ένα φαρμακείο για να το ζητήσει.

Πάει, ζητά ένα κουτί από αυτά, ο φαρμακοποιός του το έδωσε και του είπε να το παίρνει ένα ένα.

Πήγε αυτός στο σπίτι το βράδυ και από το ζόρι του πήρε όλο το κουτί μονομιάς πάει λοιπόν στο κρεβάτι και αλλάζει τα Φώτα της γριάς του αλλά δεν πέρασε η επίδραση του.

Έτσι λοιπόν πήγε και με την γειτόνισσα αλλά ούτε και με αυτήν πέρασε η επίδραση.

Πήγε με κάμποσες γυναίκες αλλά δεν περνούσε η δράση του φάρμακου.

Ωστόσο το χωριό άρχισε να πανικοβάλλεται και ο παπάς του χωριού αποφάσισε να πάρει κάποια μέτρα ώστε να γλιτώσει το χωριό.

Έτσι λοιπόν χτύπησε την καμπάνα και μαζεύτηκε όλο το χωριό στην εκκλησία να δουν τι ήθελε ο παπάς.

Ο παπάς πρότεινε την λύση να ανέβουν στο βουνό ώστε να γλιτώσουν από την μανία του συγχωριανού τους και συμφώνησαν όλοι.

Πήγαν λοιπόν στο βουνό και κρυβόταν εκεί για μια εβδομάδα μετά ορισμένοι ανησυχούσαν για την τύχη του συγχωριανού τους και αποφάσισαν να βρεθούν τρεις εθελοντές να πάνε στο χωριό να δουν τι κάνει και έτσι και έγινε.

Ο γέρος ωστόσο είχε καταλάβει το κακό που είχε κάνει και είχε πάει πάλι στον φαρμακοποιό για να του δώσει μια λύση , ο φαρμακοποιός του είπε ότι η μόνη λύση είναι να βρει ένα τρακτέρ να του βγάλει την μπαταρία να την συνδέσει με το μόριο του ώστε η δύναμη του ρεύματος της μπαταρίας θα τον έκανε καλά και αμέσως πήγε και βρήκε ένα τρακτέρ.

Οι τρεις εθελοντές είχαν κατεβεί στο χωριό και πήγαιναν να δουν τι κάνει ο γέρος και είχαν κρυφτεί κάπου και μόλις είδαν τον γέρο να συνδέει το μόριο του με την μπαταρία του τρακτέρ έφυγαν τρομοκρατημένοι προς το βουνό και κρύφτηκαν τότε πήγαν οι υπόλοιποι και τους ρωτούσαν για το τι κάνει ο γέρος και τότε αυτοί τους απάντησαν «κρυφτείτε πιο καλά γιατί φορτίζει και έρχεται».