σε

Ανέκδοτο με γιο: Η ξενιτιά στην Αμερική και το παιδί

Ανέκδοτο με γιο: Η ξενιτιά στην Αμερική και το παιδί

Ανέκδοτο με γιο: Ο ξενιτεμένος στην Αμερική γιος, γράφει στη μαμά του για να της πει να χαρούμενα νέα ότι επιτέλους έκανε εγγόνι

Μαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει”.

Και η μητέρα του απαντάει:

“Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ. Αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από μαύρη κατσίκα. Αλλά τα κέρατα βλέπω, τώρα τα βγάζεις…”

Ανέκδοτο με γιο: Η ξενιτιά στην Αμερική και το παιδί

Ανεκδοτάρα με στρατό: Δυο γερόντια συζητούν στον καθιερωμένο πρωινό τους καφέ, όταν ο ένας ρωτάει τον άλλο για μια σκόνη στον στρατό

– Θυμάσαι όταν ήμασταν στο στρατό που μας βάζανε μια σκόνη στο τσάι για να μη μας σηκώνεται.

– Ναι. Εεε και;

– “Εμένα τώρα με έπιασε”, του απαντά ο πρώτος.

Ανέκδοτο με καλόγριες: Ένας τύπος σε ξενοδοχείο ήθελε να κάνει μπάνιο, αλλά στο μπάνιο του δεν υπήρχε καν σαπούνι

Πάει λοιπόν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου γυμνός για να ζητήσει ένα σαπούνι. Για κακή του τύχη όμως δεν ήταν κανένας εκεί.

Έτσι αποφασίζει να πάει στο διπλανό δωμάτιο για να πάρει ένα σαπούνι. Μπαίνει μέσα αφού ήταν τυχερός και αυτοί που έμεναν εκεί είχαν ξεχάσει να κλειδώσουν, παίρνει δύο σαπούνια και πάει να φύγει αλλά ακούει βήματα μέσα στο δωμάτιο.

Τότε βάζει τα σαπούνια στο στόμα του και κάθεται σαν άγαλμα. Εκείνη τη στιγμή μπαίνουν μέσα τρεις καλόγριες.

Δείτε ακόμα 🙂  --Ανέκδοτο: Η σύζυγος και το βιβλιάριο καταθέσεων ….! Πολύ γέλιο

Λέει η πρώτη: – Τι είναι αυτό;

Λέει η δεύτερη: – Πρέπει να είναι το καινούριο μηχάνημα που θα μας δίνει σαπούνια και τραβάει το πέος του γυμνού άντρα. Τότε πέφτει ένα σαπούνι από το στόμα του άντρα και πάει και κάνει μπάνιο.

Αφού τελείωσε το μπάνιο της η πρώτη πάει η δεύτερη τραβάει το πέος του άτυχου άνδρα και πέφτει και το δεύτερο σαπούνι.

Αφού τέλειωσε και η δεύτερη πάει και η τρίτη και τραβάει το πέος του άντρα για να πέσει ένα σαπούνι. Όμως ο άντρας είχε πάρει μόνο δύο σαπούνια μαζί του και έτσι η καλόγρια συνέχισε να τραβάει το πέος του άντρα μέχρι τη στιγμή που ξαφνικά λέει:

– Ωχ… εμένα μου έβγαλε υγρό κρεμοσάπουνο.