Ανέκδοτο : Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη χθες

Ανέκδοτο : Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη χθες


Η Μαρία, η Βαρβάρα και η Γωγώ, τρεις φίλες και γειτόνισσες, πήγαιναν κάθε απόγευμα για καφέ. Ένα απόγευμα λοιπόν λέει η Μαρία:

.

– Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη χθες.

/

Ήρθε ο Μανούσος αργά από την δουλειά του, κατασκοτωμένος από την κούραση και του λέω: “Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ, να σε ξεκουράσω εγώ.” Kι έτσι έγινε.

Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ότι πιο πρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα. Μόλις βγήκε, του τραβάω την πετσέτα του, τα πιάνω και του λέω: “Mωρό μου, τι κρύα α*χίδια είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω εγώ.” Kι έγινε κορίτσια… της τρελής μέχρι το πρωί!!!
– Θα το δοκιμάσω κι εγώ, λέει η Βαρβάρα.
Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες και κατενθουσιασμένη η Βαρβάρα τους λέει:
– Μαρία είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε… φοβερά αποτελέσματα. Ήρθε χθες ο Βασίλης από τη δουλειά, ψόφιος από την κούραση. Και του είπα: “Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω.” Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα και εγώ ότι πιο πρόστυχο βρήκα μπροστά μου και μόλις βγαίνει από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα …πιάνω και του λέω: “Mωρό μου, τι κρύα α*χίδια είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω.”
Kι έγινε της… κόλασης μέχρι το πρωί!!!
Tότε, σκέφτηκε και η Γωγώ:
– Γιατί μόνο αυτές; Θα δοκιμάσω κι εγώ!
Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρεις φίλες. Η Γωγώ όμως είχε περιέργως αργήσει. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα, έρχεται η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο, γεμάτη μελανιές και γδαρσίματα.
– Τι έπαθες καλέ; τη ρωτάνε οι φίλες της.
– Να, πριν λίγο που ήρθε ο Γιάννης από την δουλειά, πεθαμένος από την κούραση, του λέω: “Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω.”
Eν τo μεταξύ, φόρεσα και εγώ ότι πιο πρόστυχο είχα στο σπίτι.
– Ε, ωραία και μετά τι έγινε;
– Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα και του λέω:

“Mωρό μου,   γιατί έχεις ζεστά αρ*ίδια εσύ … του Μανούσου και του Βασίλη ήταν κρύα!”

/

Tα 10 Καλύτερα ανέκδοτα

/