Ανέκδοτο : Ο γκόμενος

Ανέκδοτο : Ο γκόμενος


Είναι ένας τύπος που ξυπνάει το πρωί , πηγαίνει για το πρωινό κατούρημα , ξύρισμα , πλύσιμο, χτένισμα και εκεί που έβαζε το ζελέ στο μαλλί ( γυαλί , μαλλί και παντελόνι Lee ) λέει στον εαυτό του :

” Αγορίνα μου , τι θα κάνουμε σήμερα ; Θα πάμε στο κλαμπ το βράδυ και θα χτυπήσουμε μια γκόμενα,θα τη φέρουμε εδώ στο σπίτι και θα της αλλάξουμε τα πετρέλαια . “

Πράγματι , το βράδυ πηγαίνει σε ένα κλαμπ , κλείνει το μάτι σε μια γκόμενα , έρχεται αυτή , την ψήνει να πάνε σπίτι του , πηγαίνουν και τελικά την…”κανονίζει”. Το άλλο πρωί , πάλι μπροστά στον καθρέφτη :

” Αγόραρε, χθες πη**ξαμε μία , σήμερα θα το κάνουμε με δύο . Σιγά το δύσκολο για ένα γκόμενο σαν κι εσένα . “

Πάει πάλι στο ίδιο κλαμπ , κλείνει το ένα μάτι σε μία αριστερά , κλείνει το άλλο μάτι και σε μια άλλη δεξιά και έρχονται και οι δύο . Τις ψήνει κι αυτές να πάνε μαζί σπίτι του όπου τελικά τις “καταφέρνει” και τις δύο μαζί !

Το άλλο πρωί , όλο κεφάτος ο τύπος, μονολογεί στον καθρέφτη :

” Μεγάλε μπήχτη παιδαρά , χθες πή**ξες δύο , σήμερα θα το κάνουμε με τρεις . “

Πάει λοιπόν στο κλαμπ , κλείνει το μάτι σε μία αριστερά , κλείνει το μάτι σε μία από πίσω , κλείνει το μάτι και σε μία δεξιά .

Αποτέλεσμα : Δεν έρχεται καμία . Βρε ξανακλείνει το μάτι αριστερά , ξανακλείνει το μάτι πίσω, ξανακλείνει το μάτι και δεξιά αλλά πάλι τίποτα και τελικά γυρνάει μόνος του στο σπίτι .

Οπότε την άλλη μέρα , κοιτιέται στον καθρέφτη και με ένα διαβολικό χαμόγελο λέει στον εαυτό του :

” Ανεξάρτητέ μου !!! “

Μη χασετε ••► Τα 10 Καλύτερα ανέκδοτα 

Μην χάσετε ••► Οι καλύτερες εικόνες με νόημα