σε

ΕλεοςΕλεος

Ανέκδοτο: Οι τρεις σύζυγοι!Τρεις  φίλοι παντρεύτηκαν γυναίκες από διαφορετικές χώρες…

Ο πρώτος πήρε μια Ελληνίδα.

Μόλις μπήκαν στο σπίτι από την εκκλησία, με αυστηρό τόνο της είπε ότι από εδώ κι εμπρός τελείωσαν τα ψέματα και θα έπρεπε να ανασκουμπωθεί και να έχει το σπίτι πεντακάθαρο, τα ρούχα πλυμένα και σιδερωμένα, το φαγητό στο τραπέζι όταν γυρνούσε από τη δουλειά και να κάνει περέα και στη μάνα του, που θα έκανε το γενικό κουμάντο στο σπίτι! Μετά από τρεις μέρες, όλα είχαν μπει … στον αυτόματο και το σπίτι έλαμπε και η μαμά ήταν πανευτυχής.

Ο δεύτερος πήρε μία Ιταλίδα.

Κι αυτός, με του επέστρεψαν στο σπίτι, πρόβαλε τις ίδιες απαιτήσεις. Τις πρώτες μέρες τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά, αλλά, λίγο η δική του γκρίνια, λίγο η πιέσεις της μαμάς, λίγο το φιλότιμο της νύφης, έφεραν τα πράγματα σε μια τάξη και έτσι σε μια βδομάδα όλα ήταν τέλεια!

Ο τρίτος πήρε μια Αγγλίδα

Κι αυτός  πρόβαλε τις ίδιες απαιτήσεις, με πιο έντονο ίσως τρόπο, γιατί είχε ακούσει ότι οι Εγγλέζες δεν ήταν και πολύ του .. νοικοκυριού. Την πρώτη μέρα δεν είδε τίποτα. Ούτε και την δεύτερη, αλλά την τρίτη μέρα .. το πρήξιμο άρχισε να υποχωρεί και μπορούσε να δει φως από το αριστερό του μάτι. Ο πόνος στο δεξί του χέρι υποχώρησε λιγάκι ώστε να μπορέσει, για πρώτη φορά σε τρεις μέρες να κάνει ένα σάντουιτς για να φάει και να γεμίσει το πλυντήριο πιάτων. Εξακολουθεί να πονάει όμως όταν πάει για .. Κατούρημα!

Περιττό να σας πω ότι αυτή η ιστορία δεν έχει καμία δόση αληθείας…

Σιγά μη βρήκε ο πρώτος μια τόσο βολική Ελληνίδα!!!!!!

—————————————————————————————-

Γελαδερος