σε

Ανέκδοτο : Το “μαρικάκι”…



Ο παππάς ενός μικρού ορεινού χωριού της Κρήτης παίρνει δώρο από βοσκό ένα μικρό κατσικάκι. Ηταν το πιο όμορφο σε όλη την περιοχή και το φώναζε”μαρικάκι”.

Το έβαλε στον αχυρώνα και το τάιζε γάλα με το μπιμπερό.Ενα βράδυ καθώς είχε ξαπλώσει με την παπαδιά το ακούει να είναι ανήσυχο.

Ετσι όπως ήταν ντυμένος μόνο με μια κοντή νυχτικιά,βγαίνει να πάει στον αχυρώνα να ταίσει το μαρικάκι  με το μπιμπερό για να το ηρεμήσει.

Την ώρα όμως που πήγε να του δώσει το μπιμπερό, το “μαρικάκι” βάζει το κεφάλι του μέσα     στη νυχτικιά του παππά και άρχισε να πιπιλίζει …..την “παντέρμη” του!

Ο παππάς τρελάθηκε από την ικανοποίηση που ένιωσε και κάθε βράδυ… που τον έχανες που …τον έβρισκες, πήγαινε με την νυχτικιά του να “ταίσει” το μαρικάκι στο αχυρώνα!

Η παπαδιά παραξενεύτηκε και αποφάσισε να παρακολουθήσει τον παππά, να δει τι κάνει τα βράδυα που φεύγει για να το ταίσει. Πάει κρυφά πίσω του και όπως ήταν σκοτεινά χωρίς να την δει … παρακολουθεί όλη τη φάση…

Με πολύ θυμό, θέλει να τον εκδικηθεί ,να τον τιμωρήσει. Κρύβεται το άλλο βράδυ στον αχυρώνα κοντά στο κατσικάκι με μια μεγάλη δαγκάνα, όπως αυτή που σπάνε τα καρύδια.

Την ώρα λοιπόν που πάει ο παππάς μπροστά στο κατσικάκι για τα… καθιερωμένα,πιάνει αυτή με την δαγκάνα τα αχαμνά του και τα πιέζει με δύναμη.

Μουγκρίζει ο παππάς απο τον πόνο και φωνάζει:

-ΩΩΩΩΩΩΩχ…ΜΜΜΜΜΜ…κάνε ΜΠΕΕΕΕ “μαρικάκι”…κάνε μπεεε “μαρικάκι”…

Μη χασετε ••► Τα 10 Καλύτερα ανέκδοτα 

Δείτε ακόμα 🙂  Aνέκδοτο:Ο φοιτητής