σε ,

ΩραιοΩραιο ΕλεοςΕλεος WINWIN ΤελειοΤελειο ΚλαμαΚλαμα OMGOMG LOLLOL WTFWTF ΈξυπνοΈξυπνο

Ανέκδοτο: Η διαφορά του Αμερικανού, του Γερμανού με τον Έλληνα..

Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων λαών.

Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι, στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα μεγάλο σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενος να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πηδήξει τη γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει.

Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στα γρήγορα στη γκόμενά σου, και μετά φούλ δουλειά.

Μπαίνει ένας Γερμανός.. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό και αφού το ελέγχει λεπτομερώς για τυχόν ατέλειες, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος διαπιστώνοντας πως δεν υπάρχει ούτε μια μπύρα στο τραπεζάκι, μουτρωμένος πηδάει τη γκομενίτσα . Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση.

Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πηδάει τρώγωντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη σύλληψη του, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα:
Τρως καλά, μόνο όταν γαμάς τον εργαζόμενο!

Δείτε ακόμα 🙂  Στάθης Μονιάκης Ανέκδοτα Full