σε

Ο Άγιος Βασίλης και οι Πόρσε!

Ο Άγιος Βασίλης και οι Πόρσε!

Βρισκόμαστε σε κάποιο σπίτι, στο οποίο έχει έρθει ο “Αι Βασίλης για να ρωτήσει τα παιδιά που μένουν εκεί, τι δώρο θέλουν για τα Χριστούγεννα. Κάθεται λοιπόν ο Άγιος σε μια πολυθρόνα και φωνάζει τα παιδιά να έρθουν κοντά του και να του πουν. Πλησιάζει το πρώτο αδέρφι και αρχίζει να λέει: «εγώ Άγιε Βασίλη, θέλω για τα Χριστούγεννα μια διθέσια Πόρσε κάμπριο, σε ασημί χρώμα, με αερογραφίες σε όλο το αμάξωμα, ζάντες ΜΟΜΟ, αεροτομές και ενισχυμένο κινητήρα!!» Σημειώνει ο Άγιος στο τεφτέρι του, «μια Πόρσε». Πλησιάζει το δεύτερο αδέρφι και αρχίζει: «εγώ Άγιε Βασίλη, θέλω μια Πόρσε Κέυμαν s, με ενισχυμένα δισκόφρενα, ειδικά φτιαγμένα αμορτισέρ, νιτρομπουκάλες στο πορτ-μπακάζ, νέον φώτα κάτω από το αμάξι και στερεοφωνικά ηχεία παντού!!» τελειώνει με ενθουσιασμό το πιτσιρίκι και ο “Αγιος σημειώνει στο τεφτέρι του: «μια Πόρσε». Πλησιάζει και το τελευταίο παιδάκι, το οποίο φαίνεται πολύ πιο συνεσταλμένο από τα άλλα, και με ντροπαλή φωνή, λέει στον Άη Βασίλη. «Εγώ Άγιε μου, πέρσι, είχα ένα απαίσιο ατύχημα, το οποίο με έκανε να χάσω το δεξί μου αρ**δι. Δε θέλω τίποτα άλλο από σένα. Θέλω να μου φέρεις ένα αρ**δι.» Προς μεγάλη έκπληξη του μικρού, ο Άη Βασίλης σημειώνει στο τετράδιό του: «μια Πόρσε».
Αναστατωμένος ο μικρός λέει στον Άγιο: «όχι όχι Άγιε μου, δεν κατάλαβες. Δε θέλω Πόρσε! Ένα αρ**δι θέλω!» και γυρνάει ο Άγιος, τον κοιτάει και λέει: «γιατί οι άλλοι τι νομίζεις ότι θα πάρουν;»

Δείτε ακόμα 🙂  --Ανέκδοτο: Ο Γιωρίκας μπακάρει για εένα ταξίδι Αμερική – Βραζιλία, όταν γυρνάει σπίτι του μέτα από 2 μήνες …! Πολύ γέλιο