Ανέκδοτο: Γυναίκα μόνη …ψάχνει!!

Ανέκδοτο: Γυναίκα μόνη …ψάχνει!!

Περίπου πριν 2 εβδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανά αισθανθεί, έτσι αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις “εταιρείες συνοδών”.

Βρήκα τελικά ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.

Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω… Γ@μώτο.

Με τη μπροσούρα στα χέρια μου – που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.

– Γεια σας!Πως μπορώ να σας βοηθήσω… απάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.

– Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον… όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σeξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σeξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!!

Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα.Θέλω να το κάνω!!!

Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα…! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο.. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις.

Πώς σου φαίνεται….;

– Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό… Αλλά, κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9!!!!!!!!!!!!!!!

alexiptoto.com