Είσαι άντρας; Πριν παντρευτείς μάθε τα 5 είδη συνεύρεσης…

Είσαι άντρας; Πριν παντρευτείς μάθε τα 5 είδη συνεύρεσης…

Είσαι άντρας; Πριν παντρευτείς μάθε τα 5 είδη συνεύρεσης και πως θα τα αντιμετωπίσεις αφού παντρευτείς – Προλαβαίνεις να το ξανασκεφτείς

Το 1ο είδος είναι το καυτό:
Αυτό συμβαίνει στο μήνα του μέλιτος όπου κάνεις σeξ μέχρι να συγκάψεις.

Tο 2ο είδος είναι το σeξ οπουδήποτε:
Την πρώτη περίοδο μετά το γάμο, κάνεις σeξ οπουδήποτε μέσα στο σπίτι.

Το 3ο είδος είναι το σιωπηλό:
Δεν βγάζεις άχνα κατά την πράξη γιατί έχεις παιδιά και φοβάσαι μη σε ακούσουν….

Tο 4ο είδος είναι το σeξ στα λόγια:
Πηγαινοέρχεστε μέσα στο σπίτι και λέει ο ένας στον άλλο: «Άντε γ*****!»

Το 5ο είδος είναι το δικαστικό σeξ:
Παίρνεις διαζύγιο κι εκείνη παίρνει το σπίτι σου, τα χρήματα σου, τα παιδιά σου και σε γ***** μπροστά σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΔΩ

Είσαι άντρας; Πριν παντρευτείς μάθε τα 5 είδη συνεύρεσης…Είσαι άντρας; Πριν παντρευτείς μάθε τα 5 είδη συνεύρεσης…

Ανεκδοτάρα μπόμπα: Ένα ανδρόγυνο καταλήγει στο δικαστήριο για να εξηγήσει στους δικαστές τον λόγο που θέλουν διαζύγιο

Όλα αυτά στην Αμερική! Ο Αμερικανός σύζυγος, που ζητάει διαζύγιο κατηγορώντας την γυναίκα του για “παιδισμό”, εξηγεί στον πρόεδρο του δικαστηρίου:

– Είναι τόσο παιδιάστικη η συμπεριφορά της, που κάθε φορά που κάνω μπάνιο, διασκεδάζει πολύ βυθίζοντας όλες τις χάρτινες βαρκούλες μου!

Στην αίθουσα επικράτησε πανικός από τα γέλια. Ο πρόεδρος έμεινε στήλη άλατος προς στιγμήν, ενώ λίγη ώρα αργότερα φώναξε:

– Δεκτό…

Ανεκδοτάρα με γαμπρούς: Ήταν μια πεθερά και είχε 3 γαμπρούς. Ο ένας την αγαπούσε πολύ, ο άλλος πιο λίγο και ο άλλος καθόλου

Θέλοντας να δει ποιος την αγαπάει περισσότερο αποφάσισε να πάει στη θάλασσα με τον κάθε ένα από αυτούς.

Πάει με τον πρώτο, μπαίνει στην θάλασσα και κάνει πως πνίγεται. Τότε ο γαμπρός της θα την σώσει.

Την άλλη μέρα θα βρει έξω από το σπίτι του μια Mercedes κι ένα σημείωμα.
“Σε ευχαριστώ που μ’ έσωσες η πεθερά σου”.

Την άλλη εβδομάδα πάει με τον δεύτερο κάνοντας το ίδιο κόλπο. Ο γαμπρός της την έσωσε και την άλλη μέρα βρήκε έξω από το σπίτι μια Mercedes με το ίδιο σημείωμα.

Πάει με τον τρίτο την άλλη εβδομάδα. Η πεθερά του κάνει πως πνίγεται αλλά αυτός δεν την έσωσε και αυτή πνίγεται.

Την άλλη μέρα στην κηδεία βρίσκει έξω από το σπίτι του 3 Mercedes και το μήνυμα.

“Σε ευχαριστώ που με έσωσες ο πεθερός σου”.

Πως δημιουργούνται τα ανέκδοτα; Αυτές οι μικρές αυτοτελείς ιστορίες που μας κάνουν να γελάμε, τελικά είναι βγαλμένες μέσα από την ίδια τη ζωή;

Στην Ελλάδα έχουμε ανέκδοτα για Πόντιους, με τον Τοτό, με τον Μπόμπο, με ξανθιές και παντρεμένους. Συνήθως, είναι μικρά και βγάζουν πολύ γέλιο.

Κάποιοι, πραγματικά ευφυείς συνάνθρωποι μας που έχουν μεγάλη δόση χιούμορ, κατασκευάζουν ανέκδοτα μέσα από τη καθημερινότητά μας. Κάποια, είναι σόκιν, δηλαδή ανέκδοτα με ερωτικό περιεχόμενο.

Στην Ελλάδα, έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες βιβλία με ανέκδοτα, μέχρι την έλευση του internet, που μπορεί κάποιος να βρει εκατοντάδες.

Κάθε ειδησεογραφικό portal/site, έχει μια κατηγορία με ανέκδοτα, μιας και έχει διαπιστωθεί ότι διαβάζονται από το κοινό με μεγάλη ευκολία.

Το ανέκδοτο είναι μια σύντομη, αποκαλυπτική αφήγηση ενός μεμονωμένου ατόμου ή ενός περιστατικού.

Περιστασιακά εύθυμα, τα ανέκδοτα διαφέρουν από τα αστεία, επειδή ο πρωταρχικός σκοπός τους δεν είναι απλά να προκαλέσουν γέλιο αλλά να αποκαλύψουν μια γενικότερη αλήθεια, χαρακτηρίζοντας κάποιο άτομο, αποκαλύπτοντας συγκεκριμένες ιδιορρυθμίες ή χαρακτηριστικά, πρόσωπα, τόπους ή πράγματα, μέσα από τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες μιας σύντομης αφήγησης.

Το ανέκδοτο μπορεί να είναι αληθινό ή φανταστικό και η ανέκδοτη απόκλιση είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό των λογοτεχνικών έργων. Ακόμη και τα προφορικά ανέκδοτα περιλαμβάνουν τυπικά υπερβολική και δραματική μορφή σχεδιασμένη για να ψυχαγωγήσει τον ακροατή.

Ωστόσο, το ανέκδοτο παρουσιάζεται πάντα ως καταγραφή ενός πραγματικού περιστατικού, που αφορά σε πραγματικά πρόσωπα και συνήθως σε κάποιο αναγνωρίσιμο τόπο. Σύμφωνα με τον Γιούργκεν Χάιν (Jürgen Hein), επιδεικνύουν «έναν ιδιαίτερο ρεαλισμό» και «ιστορική διάσταση».

Η λέξη ανέκδοτο προέρχεται από τον Προκόπιο της Καισάρειας, βιογράφο του Ιουστινιανού Α΄, ο οποίος έγραψε ένα έργο με τίτλο Ἀνέκδοτα, κατά κύριο λόγο μια συλλογή μικρών συμβάντων από την ιδιωτική ζωή της βυζαντινής αυλής.

Σταδιακά, ο όρος «ανέκδοτο» άρχισε να εφαρμόζεται σε κάθε σύντομη ιστορία που χρησιμοποιήθηκε για να τονίσει ή να απεικονίσει όποιο σημείο επιθυμούσε ο συγγραφέας.

Στο πλαίσιο του χιούμορ ο όρος ανέκδοτο αναφέρεται σε κάθε σύντομη χιουμοριστική ιστορία, χωρίς την ανάγκη πραγματικής ή βιογραφικής προέλευσης.