σε

ΩραιοΩραιο

–Δεν ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σκάει το ΕΚΑΒ στη Λάρισα και του έκρυψε 20 χρόνια.Πολύ γέλιο

Δεν ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σκάει το ΕΚΑΒ στη Λάρισα και του έκρυψε 20 χρόνια.Τρελό γέλιο

Το ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαχρονικά έρχονται αντιμέτωποι με ως επί το πλείστον απροσδόκητες – και κυρίως τραγικές – καταστάσεις αποτελεί τον κανόνα σ’ αυτό το δύσκολο επάγγελμα που είναι συνυφασμένο με την ανθρώπινη ζωή. Υπάρχουν όμως και οι πιο ευχάριστες στιγμές, εκείνες όπου το κρίσιμο της υγείας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, πίσω από το κωμικό της συμπεριφοράς.

Πόσω μάλλον όταν μία Λαρισαία, μίας κάποιας… περασμένης μπογιάς… πρέπει να πει στους διασώστες που σπεύδουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη, την ηλικία της! Αμ, δε! Η ηλικιωμένη αν και καταβεβλημένη από το πρόβλημα υγείας της, δεν ξέχασε τη «γυναικεία» της αξιοπρέπεια. Σαστισμένος ο διασώστης που ρώτησε την ηλικία της για να συμπληρώσει τον φάκελο του ιατρικού της ιστορικού, άκουσε πως είναι μόλις… 60!

Λίγο αργότερα σε συζήτηση με συναδέλφους δε μπορούσε να το πιστέψει. «Μου είπε 60, όμως ήταν σίγουρα πάνω από 80!…» μονολογούσε με περισσή έκπληξη, αλλά κι ένα αμήχανο χαμόγελο. Το χατίρι πάντως δεν της το χάλασε ο ΕΚΑΒίτης. Συνέχισε να κάνει τις ερωτήσεις ρουτίνας, θαυμάζοντας βέβαια το σθένος αλλά και την ευστροφία αυτής της γυναίκας σε μία τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής της…

Δείτε ακόμα 🙂  --Ανέκδοτο: Πάει η Ιωάννα στο μπακάλη που ειναι 2 μετρα παίδαρος και κανει τελό deal! Πολύ γέλιο