σε ,

LOLLOL ΩραιοΩραιο WINWIN WTFWTF OMGOMG ΚλαμαΚλαμα ΕλεοςΕλεος ΕΞΥΠΝΟΕΞΥΠΝΟ ΤελειοΤελειο

–Ανέκδοτο: Στο σχολείο του Τοτού λέει η δασκάλα καλά μου παιδάκια μου σήμερα θα μου γράψετε μια έκθεση για το χωριό …! Πολύ γέλιο

Avatar

Στο σχολείο του Τοτού λέει η δασκάλα καλά μου παιδάκια μου σήμερα θα μου γράψετε μια έκθεση για το χωριό …
– Ξεκινάνε τα παιδάκια γράφουνε και δίνουνε τα τετράδια στην κυρία και πάνε σπιτάκια τους. Η δασκάλα στο σπίτι της κάθεται να διαβάσει τις εκθέσεις των παιδιών. Τις διάβασε όλες και τις βαθμολόγησε οπότε ήρθε και η σειρά της έκθεσης του Τοτού.
– Έκθεση του Τοτού “Θέμα το χωριό”
– Χωριό είναι ένα μεγάλο πράμα με πολλά σπίτια και χωράφια.
– Σε ένα τέτοιο χωριό μένει και ο θείος μου που έχει έναν στάβλο και μέσα έχει μια άσπρη αγελάδα μια καφέ αγελάδα και έναν μαύρο ταύρο. Αλλά ο μαύρος ταύρος πη**ει μόνο την άσπρη αγελάδα.”
– Το διαβάζει η δασκάλα αλλά τι να πει …..

μικρό παιδί είναι ο Τοτός δεν θα καταλάβει ότι και να του πεις λέει.
Την άλλη μέρα βάζει ξανά έκθεση με θέμα Το Βουνό.
– Ξανά τα ίδια γράφουνε όλα τα παιδάκια βαθμολογεί η δασκάλα φτάνει και στην έκθεση του Τοτού όπου διαβάζει τα παρακάτω:
Έκθεση του Τοτού “Θέμα το Βουνό”
– Βουνό είναι ένα μεγάλο πράμα γεμάτο δέντρα και πέτρες πάνω στο βουνό υπάρχουν χώρια.
– Σε ένα τέτοιο χωριό μένει και ο θείος μου και έχει και έναν μεγάλο στάβλο και έχει μέσα μια άσπρη αγελάδα και μια καφέ αγελάδα και έναν μαύρο ταύρο αλλά ο μαύρος ταύρος πη**ει μόνο την άσπρη αγελάδα.

– Το διαβάζει η δασκάλα αλλά τι να πει ….. μικρό παιδί είναι ο Τοτός δεν θα καταλάβει ότι και να του πεις λέει.
Την άλλη μέρα όμως τον πιάνει κρυφά από τα αλλά παιδάκια και για κακό και για καλό του λέει με τρόπο εύκολο και κατανοητό κοίταξε να δεις – Τοτό μου αν θέλεις να γράψεις κάτι ανάλογο στις εκθέσεις σου δεν θα λες πηδ@&ει.
– Λοιπόν θα λες….. κάνει έκπληξη εντάξει λέει ο Τοτός και κάθεται στο θρανίο να γράψει την καινούρια έκθεση που του έχει βάλει η δασκάλα με θέμα “Το ποτάμι”
– Έκθεση Τοτού “Το ποτάμι”

Δείτε ακόμα 🙂  Ανέκδοτο : Πλησιάζει στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς ένας τύπος καβάλα σε ένα ποδήλατο

– Ποτάμι είναι ένα μεγάλο μπλε πράμα γεμάτο νερό, ποτάμια συνήθως βρίσκουμε στα βουνά.
– Βουνό είναι ένα μεγάλο πράγμα και όπως είπα και στην προηγούμενη μου έκθεση έχει πάνω δέντρα και πέτρες και χώρια σε ένα τέτοιο λοιπόν χωριό μένει και ο θείος μου που έχει μια άσπρη και μια καφέ αγελάδα έναν μαύρο ταύρο αλλά τελικά απ ότι έμαθα ο μαύρος ταύρος κάνει έκπληξη στην άσπρη αγελάδα …..

και πηδ@ει τώρα την καφέ αγελάδα.